Oferta 2016-2017

1.   Oferta 2016-17

1.1.        Coaching

Assessorament professional per tal de madurar el llenguatge pictòric personal i assolir un bon nivell en la obra pròpia. El coaching implica treballar a l’espai dins l’horari estipulat, amb una certa autonomia, seguint un projecte personal clar.

DURADA: dimarts –  del 4 d’octubre al 01 de Juny, dimecres – del 5 d’octubre al 21 de Juny.
SESSIONS:  matí o tarda, de 4 hores
HORARI: dimecres de 9 a 13h o dimarts de 17 a 21h
COACH: matí - Josep Asunción, tarda - Gemma Guasch

1.2.        Discursos pictòrics

Laboratori de recerca en el llenguatge personal a partir de propostes temàtiques. A mig camí entre els tallers específics i el Coaching, es plantejaran tres grans temes, amb suport d’autors històrics i contemporanis. Els participants elaboraran finalment tres projectes personals, un per trimestre, a partir d’aquestes propostes.

DURADA: del 6 d’octubre al 22 de Juny.
SESSIONS:  matí, de 4 hores.
HORARI PROVISIONAL: dijous de 9 a 13h.
DINAMITZACIÓ:  Gemma Guasch
GRUP COMPLET

1.3.        De la realitat a l’abstracció

Laboratori de creació pictòrica a partir de temes proposats. Es treballaran aspectes com l’espai, la llum, el color i la textura, partint d’autors al llarg de la Història. L’objectiu és arribar a crear abstraccions personals fonamentades en aquests aspectes. Es treballaran diverses tècniques: acrílic, aquarel·la i tècniques experimentals. S’entén l’abstracció més enllà de la no figuració, com a procés de creació a partir d’una mirada subjectiva.

DURADA: del 6 d’octubre al 22 de Juny.
SESSIONS:  tarda, de 4 hores.
HORARI PROVISIONAL: dijous de 17 a 21h.
DINAMITZACIÓ:  Josep Asunción.
GRUP COMPLET


1.4.        Workshops 



Marató de dibuix


Sessions de dibuix del natural, per a escalfar motors, el 14, 15 i 16 de setembre, de 10 a 13h i de 17 a 20h. Gratuït només pels matriculats en matrícula completa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada